ETT KONSTNÄRSKOLLEKTIV PÅ STÄNDIG FÄRD MOT NYA SAMMARBETEN OCH PROJEKT. ÄN HAR VI SÅLT SECONDHAND OCH GJORT SMYCKEN, HYSTERISKT MILJÖVÄNLIGT GJORDA AV ENDAST ÅTERBRUKSMATERIAL . NU GÅR VI VIDARE MOT POLITISK KONST. gå gärna med i vår [FACEBOOK-GRUPP] för att få reda på när nya saker händer!

fredag 15 oktober 2010

TÄVLING

HA
HAHA vårt kära Thingtaur är med i en ikea-tävling men vår 15minuterinnan ansökningstidengårut-mittinatten-panik-ansökan är så jävla kass! HAHA DET STÅR ATT KOLLEKTIONEN HETER "LEDORD" HAHAHAHHAHAHA.
''**TÄVLINGEN HAR GÅTT UT***VI FÖRLORADE***''
fotot på oss, här ovan, av: http://www.evelinahultqvist.se/

Tryck gärna på "GILLA" och på "DELA" på ikeas hemisida ''**TÄVLINGEN HAR GÅTT UT***VI FÖRLORADE***'' även om det är kasst, så att vi vinner stipendie att göra underverk med (vi har börjat spåna på en klädkollektion!! och på musikvideos!) OOBBBSS!!!! Vi är ett öppet kollektiv o du får jättegärna vara med och leka med pengarna om vi vinner!) och om vi inte vinner så får vi bara reklam o det är ju också fint!!!! PUSS ALLA KÄRA FANS OCH BLIVANDE MEDARBETARE!!!

3 kommentarer:

  1. jag har röstat på er
    Lycka till, ni gör coola grejer

    SvaraRadera
  2. tyckte det var awesome med LEDORD.

    SvaraRadera
  3. Hajhajhaj!
    Heter Kevin, pluggat design tre år pluggar nu miljö, ska ha en eeenorm föreläsning om miljö, sopor, återvinning och återanvändning för massa små ovetande polska studenter, i polen, och har planerat att nämna er och visa bilder av era underbart FANTASTISKA smycken ! De är ju första gradens återanvändning! Men ja tänkte mest fråga om ni har något emot det, det är ju reklam reklam! Men ja.. OM det är så att ni hatar mig för att jag nämner er i ett sådant sammanhang så får ni gärna säga ifrån, maila då till mig; kevin_malmborg@live.se

    (Tyvär kan ja inte rösta på er eftersom min vän är med också ;D;D)

    SvaraRadera